Bona acollida de l’activitat realitzada en commemoració del DMS 2011 a la UVic.

El Projecte en Plenes Facultats (Vic View) , amb la col·laboració del Servei d’Estudiants de la UVic, va organitzar per commemorar els 30 anys de lluita contra la Sida, que es celebraven aquest passat 1 de desembre, una activitat al pati B del Campus Miramarges. Aquesta consistí en elaborar un llaç gegant amb objectes, preferiblement de color vermell, que anaven dipositant les persones i que tenien algun significat especial per a elles. A canvi de l’aportació, se’ls obsequiava amb el tradicional llaç vermell, preservatius i fulletons informatius.

Per ser la primera edició d’aquesta iniciativa, la valoració que n’ha fet l’organització ha estat molt positiva tant per les persones que portaren objectes, com pels voluntaris que estigueren col·laborant durant l’acte.

En total es van repartir uns 500 llaços vermells, 550 preservatius masculins i 250 de femenins a més de diferents tríptics informatius sobre la temàtica.

Podeu mirar un parell de fotografies de l’acte al següent enllaç http://bit.ly/tPhncj de la Universitat de Vic on es va penjar la notícia i al facebook del projecte!

Esperem que any rere any el llaç commemoratiu del Dia Mundial vagi creixent i creant consciència sobre la importància de la prevenció!!


0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *