ACTIVITATS DEL DIA MUNDIAL DE LA LLUITA CONTRA LA SIDA EN LA UNIVERSITAT DE GIRONA

SALUTACCIÓ és la Taula de Salut Jove a Girona i està constituïda per l’Ajuntament de Girona, la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Creu Roja Joventut, l’Associació Comunitària Anti-Sida de Girona (ACAS), la Universitat de Girona a través dels programes En Plenes Facultats i UdG Saludable i l’Agència de Protecció de la Salut de la Generalitat de Catalunya.

En motiu del “Dia Mundial de la Sida 2011 a Girona” per aquest proper dijous 1 de desembre SALUTACCIÓ ha programat diverses intervencions amb la voluntat de sensibilitzar a la població jove vers aquesta malaltia i alhora per motivar l’adquisició de coneixements d’aquesta a través de la informació, promovent així un canvi d’hàbits i proporcionant informació sobre els recursos existents a la ciutat de Girona.

A continuació presentem les diferents intervencions programades per SALUTACCIÓ:

  • Dijous 1 de desembre

Taules informatives i preventives sobre el VIH/Sida al Campus Montilivi i al Campus del Barri Vell de la UdG. De les 10 a les 13h la dinamització de les taules anirà a càrrec de Lapaya.sa i la Cia.Estampades  i de les voluntàries i voluntaris del projecte En Plenes Facultats. També es repartirà material divers (xapes, preservatius masculins i femenins, tríptics informatius, manifestos i jocs preventius). A les dues facultats també s’hi penjarà un gran llaç vermell.

Campanya de sensibilització i prevenció de la Sida dirigida a la població jove al Centre Jove de Girona i a L’Estació Espai Jove  de Girona. Es repartirà material divers (xapes, preservatius masculins i femenins, tríptics informatius, manifestos i jocs preventius).

Acte Central de Commemoració del Dia Mundial de la Sida, a la Plaça del Vi ( davant Ajuntament de Girona), de 11 a 13h. Allà hi trobarem una taula informativa i un llaç gegant. A partir de les 12h hi haurà la lectura del manifest i encesa d’ espelmes i parlament a càrrec de representants polítics de l’ Ajuntament de Girona i de l’ACAS.  Lapaya.sa dinamitzarà el lliurament de llaços vermells i manifestos a tot el públic assistent.

  • Del 23 de novembre al 16 de desembre

Col·laboració amb la facultat d’infermeria de l’ UdG, del 23 al 16 de desembre  en l’ exposició de materials de les campanyes de prevenció utilitzats en els 30 anys de la SIDA.  Realització de la prova ràpida a una aula els dies 13 i 14 de desembre al mati. El dia 1/12/11 a les 16h a la biblioteca de la facultat taula rodona i lliurament dels premis del concurs d’eslògans fets a la facultat.

Fotografía:  Jaume d’Urgell (en Flickr)

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *